Cykelblogg

Lyckorull

Har rullat ett lugnt återhämtningspass på racercykel med J. Strandvägen ut till Kolmården och paus med italiensk glass som åts vid vattnet. Trötta ben efter gårdagen men vad gör det när man får både choklad och körsbär, lyckliga glasskulor i våffla. Solsken och kids som utmanade till tävling uppför en liten backe. Fågelsång och kärlek. försöka posera på stock och tappa balansen och skratta. Heja livet!

20130510-172908.jpg

20130510-173029.jpg

0

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    » Nejmenhej. Och välkommen! elna dahlstrand - Jag vill alltid cykla lite till! Vill du hänga med?
    20 maj, 2013 at 08:53

    […] form: får mina Strava-QOMs stulna. Inte tillräckligt snabb för att sno tillbaka.Är kär i mina nya, gula X-kross-brillorÄr ännu mer kär i cykelkille från HuskvarnaMorgontröttast i världenJag […]

  • Kommentera gärna, då blir jag glad!