Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Trötta ben remake!

Jag har ett par cykliga ben i mycket dålig form. Men jag har inte gett upp samtliga årets mål bara för det – utan försöker i ett lagom tempo hitta formen igen för att göra makeover från trötta till pigga ben. Idag fick jag jaga grabbar i brötig terräng på lånad cykel. Förra helgens kadunkvurpa har gett mig rädda hjärnspöken och lånad cykel är lite tyngre än jag är van vid. Det blev således skräckslagna styrkeintervaller och på slutet kändes det lite kul igen. Men det var ett tag sedan jag var den som låg brutalt sist, blev avhängd och inväntad i skog – nyttigt att känna på hur det är faktiskt!

20130512-140518.jpg

20130512-140532.jpg

0

You Might Also Like...

1 kommentar

 • Svara
  rådgivning
  24 maj, 2013 at 05:29

  Surfade mig hit lite av misstag, men du har någon superfin
  blogg här! Fortsätt med det fina arbetet!
  Tack för det här!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.