Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Saker ni inte får se särskilt ofta

Cykelnörd i klänning. Idag är jag trött efter en kväll med galet mycket kärlek och vackra vänner, jag har träningsabstinens och planerar inför veckan. Har inte cyklat på jättelänge och saknar det men har storslagna planer på andra bullar kommande vecka. Cykla Norrköping-Huskvarna på fredag tillexempel. (Och nu har jag skrivit det här så nu MÅSTE jag ju. Herregud.)

Cykelnörd i klänning

För den som undrar blev det paljettballerinor istället för SPD-skor. Fick springa till bussen och tackade högre makter för att jag även valde bort läskiga klackar.

0

You Might Also Like...

2 kommentarer

 • Svara
  jonas l
  26 maj, 2013 at 13:36

  Cykelnörd i klänning är fint de

  • Svara
   elna
   26 maj, 2013 at 16:18

   Eller hur! Lite idrottsgala-look liksom. Nöjd.

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.