Elna Dahlstrand
Cykelblogg

18-milaren: planen

Tog en kvällsrunda efter jobbpendlingen och funderade och vet ni vad – det blir en 18-milare. Har sällskap på gång, med lite tur kanske hela vägen hem till Huskvarna och därifrån kommer en dessutom en liten delegation och möter upp! Blir så himla glad över att folk vill cykla med mig.

Planering är inte riktigt min favoritgrej men nu behövs det. Åker från Åby klockan 10. Rullar i lagomtempo till Vångakorset (gissar att det tar en timme och en kvart dit) och därifrån är det den här rutten som gäller. Sedan blir det samma väg som Vätternrundan går, längs med världens vackraste sjö, förbi alla ställen som är mitt hemhemma! Jag är i dålig form, de flesta tycks dock envist tro att jag skriver ner mig själv – men heeey, jag har väl knappt cyklat (bara bloggar en massa ju) och använder lillklingan oroväckande ofta Jag blir avhängd och folk tror att jag bara ska fixa med något och strax är tillbaka i klungan när jag i själva verket sliter så det brinner i benen och inte har en chans att komma ikapp. Så går det när man inte tränar och det var ett litet stickspår som leder in på fartfrågan. Jag skulle gissa att jag orkar snitta 25-28. Kanske lite snabbare med bra rulle, men får nog räkna med att det är långsamben hela vägen för att orka utan att krascha ihop med förkylning två dagar efter 18-milaren!

Vill du hänga på? Bara att hojta, the more the merrier, ett fredagslopp med sällskap utan anmälningsavgift och det är ju faktiskt den sociala biten som är så fantastiskt med cykling.

20130527-220127.jpg

0

You Might Also Like...

2 kommentarer

 • Svara
  Oskar D
  29 maj, 2013 at 09:21

  Hej. Detta låter som rundan jag gjorde igår.
  Cyklade från Norrköping till föräldrarna i Vimmerby. Blev 16 mil, perfekt sätt att inleda semestern 🙂

  • Svara
   elna
   30 maj, 2013 at 19:07

   Verkligen helt perfekt! 🙂

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.