Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Röda linser i yoghurten och raggardusch!

Måndag. Kom i säng en aning sent och var lite tröttstressad (oh yes, understatement) i morse. Men frukost ska man ju äta så yoghurt, chiafrön, sesamfrön och gojibär hamnar i en skål tillsammans. Fumlar därefter fram det gröna paketet med linfrön från skafferiet och häller till min förvåning röda linser i skålen. Hmmmm…nästintill identiska paket och morgontrötthet – ingen höjdare. Slevade bort det absolut värsta, toppade med havregryn och åt en lite extra knapig frukost innan jag cyklade till jobbet och rev av en raggardusch med babywipes i det minimala badrummet utan dusch. Att cykla till jobbet var för övrigt såpass jobbigt att jag blev lika röd i ansiktet som linserna i yoghurten. Läge att ta tag i det här med min kassa form, föredrar ju faktiskt stark och snabb. Det blir intervaller på hemvägen och jag får definitivt hoppa isäng lite tidigare i kväll!

Linsyoghurt - vackert i alla fall!

 

0

You Might Also Like...

Inga kommentarer

    Kommentera gärna, då blir jag glad!

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.