Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Jag gjorde Motala i kavaj…

…och blev väldigt cykelsugen. Undrar hur det är att göra en “vanlig” Vätternrunda? Inte med subgrupp och dagsljus hela vägen utan med cykling mitt i natten, soluppgång i Jönköping och oorganiserad klungkörning. Någon gång måste jag testa. Och inäst jag gör Motala blir det i riktiga finkläder, ni vet; sådana där i lycra!

20130615-004541.jpg

0

You Might Also Like...

2 kommentarer

 • Svara
  Helena Enqvist
  15 juni, 2013 at 09:16

  Det har sin tjusning! Jag har gjort båda varianterna. Subgrupp var det som gav mest, jag fick ju världens bästa kille på köpet!

  Tänk att göra Vättern på en helt vanlig cykel…det skulle vara nåt det 😉

  • Svara
   elna
   18 juni, 2013 at 15:39

   Grym subgrupp! Jag hittade ju kärleken bland rötter och lera på en mtb, det här med cykel är fantastiskt!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.