Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Sen till träning = tempooooo

Jonas har dragit igång “socialcykling”. Lvg-cykling i luuuuugnt tempo för cyklister som vill ta det piano. Allt från nybörjare till fortisar som kör återhämtning. Tempot ligger på 25km/h i snitt och det passade mig fint i går. Planerad rutt var till Söderköping och där skulle det fikas. Finfint helt enkelt. Men nu blev jag sen. Kom fram till samlingsplatsen fyra minuter efter att folket rullat och började leta mig ut ur stan på egen hand (noll lokalsinne), åkte lite fel och stod och glodde lite på en gps-app. Kom underfund med rätt väg och pangade på mitt fortaste. Fyra minuter hinner man ju!

Kom en liten bit innan jag hittade Gary som satt och tog tid på ett gäng goa gubbs som körde träningstävling. Stannade och pratade litegrann och fick rapport om att mitt gäng låg en sisådär åtta minuter före mig. Hybris – det skulle jag väl fixa. Slet som en liten gnu i motvind och spanade hoppfullt efter ryggar hela vägen till Söderköping. Tre och en halv mil tempo – gissa om jag var slut sedan. Lyckades ta en omväg och kom fram ungefär samtidigt som de andra till glasscaféet – men vad gjorde det – jag fick ju socialcykla hem och min glass (våffla med en kula saffran och en kula körsbär) smakade himmel och jag satt fint i mina nya trimtexbrallor (favvofavvofavvobyxa) hela vägen!

20130626-230135.jpg20130626-230150.jpg20130626-230142.jpg20130626-230201.jpg

0

You Might Also Like...

4 kommentarer

 • Svara
  Katja
  27 juni, 2013 at 13:46

  Starkt jobbat, och vilken härlig belöning 🙂

 • Svara
  Therese springer
  27 juni, 2013 at 18:39

  Haha, bra jobbat! Skulle lätt kunnat varit jag, den där hybrisen känner jag igen. 🙂

  Du, hur är Trimtexkläderna i storlekarna? Jag tänkte köpa Ride of hope-kläder, och de kör ju med Elite LZR-kollektionen. Stämmer måttabellerna så att om jag mäter upp mig till en S så kan jag beställa det tror du?

  • Svara
   elna
   28 juni, 2013 at 10:54

   Jag tycker att de är bra i storlekerna, och ganska flexibla – jag är alltid en small och har small i trimtex. Byxorna funkar både medium och small på mig! Jag kan försöka komma ihåg att provmäta lite om du vill 🙂

   • Svara
    Therese springer
    28 juni, 2013 at 12:43

    Det får du gärna göra! Tycker det är svårt med cykelkläder, de brukar vara så extremt små i storlekarna. Fast det kanske mest är när det är italienare som har designat dem. 🙂

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.