Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Lord have mercy on me-nisk!

I går sprang jag. Barfota. Euforisk känsla att försiktigt springa i mjukt gräs utan skor. Det kändes skönt och den lilla rundan på en fotbollsplan gav precis den utdelning jag verkligen hoppats på. Lite känningar i löparknäet på höger sida men noll, absolut noll menisksmärta. Hoppas, hoppas, hoppas att det här håller fler vändor på gräsplaner och i förlängningen kanske lite riktiga löprundor, jag vill så gärna springa!

Förvånade cykelben. Springa? Jaha, vad kul!

Man får ju tömma fickorna innan man kan springa. I går hade jag jobbmobil, cykelpump, slang, verktyg, däckavtagare och bikini i bakfickan. Allt åkte ur efter att ha skumpat omkring på ryggen första varvet.20130717-091018.jpg

0

You Might Also Like...

5 kommentarer

 • Svara
  Karla
  17 juli, 2013 at 16:44

  Härligt det funkar sofar! Hoppas hoppas hoppas! Bikini i bakfickan!? Den var bra!

  • Svara
   elna
   17 juli, 2013 at 16:49

   När luften går ur en varm cyklist räcker det inte med pump, man måste ha bikini ifall värmeväggning sammanträffar med sjö och sjö finns det gott om här! 🙂

 • Svara
  Karla
  18 juli, 2013 at 08:43

  Jag hade också en bikini med igår när jag cyklad! Men hittade ingen sjö. Lite sämre med sjöar här tyvärr. =(

 • Svara
  Soile
  18 juli, 2013 at 14:58

  Man vill ju oftast göra saker & ting mer än vanligt när man inte kan! Visst är det så?!? Jag vill springa! Men kan inte då jag oxå har väldigt ont i menisken!

 • Svara
  Soile
  18 juli, 2013 at 14:59

  !

Kommentera gärna, då blir jag glad!