Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Drömmer

Nästa år ska jag cykla långlopp. Nästa år ska jag vara med på SM. Nästa år ska jag köra Västgötacupen. Åh, jag vill det så himla mycket, det känns som att alla helger med tävlingar är en stor sommarfest och jag missar den. Vilken konstig säsong det blev. Hade planerat allt och så blev det ingenting. Fast, hösten har ju inte ens börjat. Några XC-tävlingar blir det nog. Och så Cykelvasan såklart. Startar med Mia och kör för 3.30 så långt benen bär – förhoppningsvis tillräckligt långt för att ge henne massor av hjälp att klara målet. När jag väggar mig och får slå av på tempot ska jag dricka blåbärssoppa, prata med gubbar och hänga i depåer.  Nu ska jag cykla i regn, det har jag inte heller gjort många gånger i år!

0

You Might Also Like...

3 kommentarer

 • Svara
  Yvonne
  28 juli, 2013 at 22:53

  Gokväll! Vilken startgrupp kör du och Mia i CV? Jag satsar väl själv på typ 3:30, om jag nu ska köra, har inte riktigt bestämt mig…. Hade varit kul att ha någon att samarbeta med 🙂 Det är alltid svårare att köra själv.

  • Svara
   elna
   29 juli, 2013 at 09:52

   Ska kolla. Mia och jag hjälptes ju åt förra året också, blev ett jäkla bra flyt att köra partempoaktigt hela vägen. CV är väl ett av få MTB-lopp man verkligen kan göra så på 🙂

   • Svara
    Yvonne
    29 juli, 2013 at 15:55

    Ok, kolla det! Vi hörs 🙂

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.