Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Hel och lycklig

Jag har kört så många mil cykel för att bli hel. Jag har cyklat ifrån partypinglan och trasigheten, jag har cyklat ifrån byråtjejen som gick in i väggen, jag har cyklat mig igenom livskris, separation och omvälvande beslut. I fem år har jag fått leva cykel och forma en kropp som funkar, orkar, vill och kan och en människa som vet vem hon är och som följer sitt hjärta och det slog mig just att det lopp jag körde igår, min bästa av fem Cykelvasor, med ett leende på läpparna, det loppet körde jag alldeles hel och lycklig. Tänk att få uppleva det här med cykellycka, jag har liksom inte ord för det. Jag är så tacksam för vännerna och äventyren. Jag är så tacksam att kroppen vill. Jag är så tacksam för nyttiga kickar. Jag är så tacksam att jag får leva cykel! <3

20130817-192128.jpg

0

You Might Also Like...

4 kommentarer

 • Svara
  Katja
  19 augusti, 2013 at 09:45

  Hade inte kunnat skriva det bättre själv, så otroligt rätt, och så sant. Grattis till grym prestation! 🙂

  • Svara
   elna
   20 augusti, 2013 at 13:47

   Tack bästa du! Det såg ut som att ni hade en härligt runda med Tour de Chat också 😉

 • Svara
  Merve
  19 augusti, 2013 at 19:07

  Elna, du kommer bli en sådan Veteran som brukar finnas på Vasaloppet. Där är det ju några få gamla gubbar som får en egen (!) startgrupp när de kört minst 30 Vasalopp. Om 25 år kommer du stå där i en egen startgrupp på Cykelvasan, säkert med många gamla gubbar men antagligen även med många gummor som kör på ren rutin, är urstarka och spöar alla fjortisar!

  • Svara
   elna
   20 augusti, 2013 at 13:48

   Oooooh, då vet jag att jag blir en lycklig tant 😉

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.