Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Min favvotröja!

Träning blir himla mycket roligare när man känner sig snygg, och jag måste säga att jag tycker att omdesignen på vår klubbdress blev galet lyckad. Det här är min favvotröja alla kategorier! Det är den snyggaste tröjan jag har, den skönaste tröjan jag har, den jag använder mest och dessutom den mest praktiska. Att gult just nu är favvofärgen gör inte det hela sämre direkt, matchar denna med mina gula brillor och gula strumpor och är helt säker på att jag cyklar lite snabbare bara för att jag känner mig ursnygg. Visst funkar det så?

20130907-101207.jpg

20130907-101224.jpg

0

You Might Also Like...

2 kommentarer

 • Svara
  Anna Jansson
  7 september, 2013 at 11:10

  Klart du blir snabbare när du trivs i kläderna!

  • Svara
   elna
   9 september, 2013 at 11:05

   Oh yes! 🙂

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.