Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Godmorr kära vänner!

Godmorr! Det är måndag, solen skiner och morgonutsikten från mitt fönster var fantastisk, halsen känns okej och den här veckan tror jag att jag både kommer att kunna blogga om att jag har cyklat på riktigt och berätta en hemlis. I övrigt ingår det i veckoplanen att göra mig en träningsplanering, uppdatera designen på SubXX cykelkläder, cykla och ha massa lyckliga fjärilar i magen för att Jimmy kommer till helgen!

 

20130923-080921.jpg

0

You Might Also Like...

3 kommentarer

 • Svara
  Anonym
  23 september, 2013 at 09:35

  Låter ju som en rätt pepp vecka det där. 🙂
  God morgon!

  • Svara
   Hasse
   23 september, 2013 at 09:36

   Var ju inte meningen att vara Anonym då. Det blev fel… 🙂

   • Svara
    elna
    23 september, 2013 at 11:50

    Haha, godmorgon! 😉

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.