Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Not according to plan

Lördag. Trött dag. Hängig kropp som arbetar för fullt mot något skit som verkar finnas i systemet. Fanns där redan innan Cykelvasan, blev bättre, kom tillbaka. Medicinerar med mat, vätska, vila, skratt och kärlek. Cykelbygge i vardagsrummet, gamla serier på TV och chill. Dagdrömmar om 2015-modellerna från Scott som börjar trilla in hos Sportson. Det är tre veckors kö till kolfiberdoktorn för gamla hojen men en gammal ram som J bytt till sig och som jag bygger på pinaler på kommer att rädda höstcyklingen. Funderingar på tjejcyklingen som jag drar igång på torsdag. En helg och en vecka inte alls according to plan – jag har vilat hela veckan men är rätt nöjd ändå. Och kaaaanske att jag kan rulla i morgon.

Foto: Eskil LaagoFoto: Eskil Laago

0

You Might Also Like...

Inga kommentarer

    Kommentera gärna, då blir jag glad!

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.