ProTour-Final

Igår var det final i ProTour – den härliga träningstävlingen på landsvägscykel som varit ett stående inslag varje vecka sedan prologen i våras. Spurtrundor, tempo, linjelopp och lagtempo – och massa härlig sommarcykling med goa människor. I går var det linje med backspurt. Fia & jag satsade på att försöka hänga på killarnas klunga (mjölksyrapåslag, oh yes!) så länge som möjligt för att därefter köra ihop oss inför Hammarrundan på lördag. Det blev en fantastisk, jobbig, härlig och kul kväll – jag fick ta hem damklassen genom rafflande slutspurt (seriöst – trodde verkligen inte jag skulle orka ta mig först över mållinjen på slutet, men det gick).

Fia har haft ledartröjan sedan prologen, ingen annan dam har lyckats knipa den från henne en endaste gång; snacka om att hon är grym!IMG_9668-0.JPG

IMG_9670-0.JPGIMG_9669.JPG

0

2 Comments

 1. Andreas 28 augusti, 2014 at 21:31

  Snygga bilder!

  Reply
  1. elna 8 september, 2014 at 16:45

   Tack! Snygg runda ger snygga bilder 🙂

   Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.