Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Älgjakt

Igår började älgjakten här i Småland – och precis som jag brukar håller jag mig borta från stigfinnarpassen i några dagar.  Min mammas vän som jagar säger att tre dagar är nog, men jag tänker att jägarna kan få en vecka för sig själva.  Och sedan – om en vecka; då är det såklart knalliga färger på kläder som gäller. När man får flow i skogen hörs man faktiskt inte särskilt mycket – cykeln kommer flytandes ganska tyst över stock och sten, ett sällskap att småprata med så man hörs och en neonig väst så man syns är inte alls dumt.

Höstcykel i Kolmårdsskog, foto: Jimmy MattssonEn av mina favoritbilder med höst-tema. Den som Jimmy tog vid Gransjönäs, Glotternsjöarna, utanför Åby i Norrköping förra hösten.

0

You Might Also Like...

2 kommentarer

 • Svara
  Carolin
  14 oktober, 2014 at 10:28

  ja, en vecka kan nog vara bra, de som inte haft möjlighet att premiära under veckan brukar ju passa på sen under helgen.
  Men mörkercykling är ju ganska ok, de får inte skjuta något efter 1 timme före skymning om jag inte minns helt galet. 🙂

  • Svara
   elna
   14 oktober, 2014 at 12:01

   Pannlampa ftw! 🙂

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.