Lyxliv: lunchrunda på racer

Idag har jag varit på hemmakontoret och eftersom solen sken från klarblå himmel bestämde jag mig för att smita ut och köra en racerrunda på lunchen. Typ mitt bästa beslut på mycket länge – solen värmde och det kändes så himla skönt att komma ut och bort från datorn en stund. Bestämde mig för att köra runt Landsjön – en runda som är galet vacker och tar ungefär en timme. Just som jag svängde av gamla riksettan in mot Vista Kulle mötte jag Johan som börjat några timmar tidigare med att köra en runda med Fia och därefter fortsatt själv. Han vände om och gjorde mig sällis runt sjön och det blev några härliga mobilbilder som jag tänkte dela med er. En digital boost d-vitamin & cykelglädje, solskensracer i november – oslagbart!

Samtliga snapshots by Cykla Mera-JoFojofo-7 jofo-6 jofo-4 jofo-5jofo-3

0

5 Comments

 1. Cykelkatten 25 november, 2014 at 21:05

  Nu är jag ärligt och uppriktigt AVIS. Sol och racer, och vad gjorde jag? JO SKREV TEKNISK BESKRIVNING! ;(

  Reply
  1. elna 25 november, 2014 at 21:46

   Du fick karma! Inäst är det du som solrejsar 😉

   Reply
 2. Anna Jansson 25 november, 2014 at 21:37

  AVIS!! Jag vill också ha ett jobb där man kan lunchträna….

  Reply
  1. elna 25 november, 2014 at 21:45

   Fast lunchträna = lite tid att jobba igen vid annat tillfälle. Och ringer telefonen svarar jag – även om jag är ledig. Du får ju vara ute med dina kids utan att du behöver hålla koll på om det tog längre tid än du tänkt. Men visst, jag har det galet bra – jag älskar mitt jobb, har galet bra, roliga och kompetenta kollegor och jag kan göra såhär någon gång ibland.

   Reply
 3. Anna . P 26 november, 2014 at 08:21

  Men så underbart! Vill oxå…
  Undrar bara, hur klär du dig? Jag cyklar ju bara när det är varmt… Har inga kläder för lite kyligare temperaturer. Men inser ju att det måste införskaffas, men skulle behöva lite guidning på vägen.

  Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!