Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Rekreation på Huskvarnaberget

Huskvarnaberget. Lugnt tempo. Frusna stigar med grymt grepp. Lite rimfrost. Tid att njuta av vacker natur. Jag hade en härlig fredagsförmiddag i skogen igår, rekreation som laddade om mina batterier efter en tuff vecka.

IMG_2370.JPG

IMG_2372.JPG

IMG_2371.JPG

0

You Might Also Like...

2 kommentarer

 • Svara
  Elin
  7 december, 2014 at 06:39

  Brukar läsa din blogg lite då och då när jag kommer på att jag ska. Ville bara säga att den är så fin. Härliga bilder och roliga och kloka inlägg. Blir alltid glad av att läsa. Ha en riktigt mysig andra advent. Du inspirerar!

  • Svara
   elna
   7 december, 2014 at 21:29

   Åh, tack! Kan inte beskriva hur glad jag blir och hur mycket din kommentar värmer. <3

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.