Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Love has no labels

När jag blev kär i min fina J och han i mig vände vi uppochned på varandras världsbild och liv. Vi hade olika planer och var på olika platser i livet med olika åtaganden och förväntningar på oss. Han är tjugonågonting och jag är trettionågonting. Vi möttes av lika delar varm uppbackning och dömande reaktioner – och vi fick kämpa för vår kärlek och det gjorde emellanåt så obeskrivligt ont att det finaste jag någonsin upplevt dömdes ut för att vi inte passade in i omgivningens mall.

Det blev vi. Mot alla odds på något vis – fast ändå inte, för vår kärlek har ingen etikett och jag blev påmind om det när det dök upp en film i mitt flöde idag som fick mig att både le och gråta. Love has no labels.

0

You Might Also Like...

2 kommentarer

  • Svara
    Cykelkatten
    5 mars, 2015 at 11:06

    Fuck åldersskillnader, ålder är en onödig påhitt. Allt handlar om att älska, inget annat spelar nånsin roll. Kram!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.