Love has no labels

När jag blev kär i min fina J och han i mig vände vi uppochned på varandras världsbild och liv. Vi hade olika planer och var på olika platser i livet med olika åtaganden och förväntningar på oss. Han är tjugonågonting och jag är trettionågonting. Vi möttes av lika delar varm uppbackning och dömande reaktioner – och vi fick kämpa för vår kärlek och det gjorde emellanåt så obeskrivligt ont att det finaste jag någonsin upplevt dömdes ut för att vi inte passade in i omgivningens mall.

Det blev vi. Mot alla odds på något vis – fast ändå inte, för vår kärlek har ingen etikett och jag blev påmind om det när det dök upp en film i mitt flöde idag som fick mig att både le och gråta. Love has no labels.

0

2 Comments

 1. Cykelkatten 5 mars, 2015 at 11:06

  Fuck åldersskillnader, ålder är en onödig påhitt. Allt handlar om att älska, inget annat spelar nånsin roll. Kram!

  Reply
  1. elna 5 mars, 2015 at 13:32

   KRAM <3

   Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!