Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Morning walk

Jag måste bara visa er min morgonpromenad. Strax efter att J sådär rörmokartidigt cyklat till jobbet i morse drog jag på mig promenadskorna och gick upp på berget. Vårvackert och superskönt och jag njuter av att kunna promenera utan smärtande fot. Förresten, planen var ju att jag skulle morgongymmat – men jag ångrade mig – jag behövde vår, utsikt & skog!Vättern Utsikt från toppen av skidbacken i Huskvarna.

Motljus Motljus över hagarna. Älsk.

Blåsippa Blåsippor bredvid stigen på en av mina favoritintervallslingor.

VätterutsiktPå väg hem igen – Vättern skymtar bakom träden.

KrokusNaturen vs människa – 1-0. <3

0

You Might Also Like...

1 kommentar

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.