Elna Dahlstrand
Cykelblogg

En väldigt viktig måndagsutmaning

Måndag. Ny vecka och såklart ny träningsplanering.

Men – vi struntar ett tag i veckans alla träningspass och fokuserar på en annan sak som bottnar i det jag skrev om igår. Jag tänkte ge oss, både mig och dig, en viktig uppgift och utmaning för veckan:

Säg ingenting negativt om dig själv till någon annan. Säg något bra eller var tyst – men säg inte något dåligt, nedvärderande eller något som du inte skulle sagt till någon annan. Och försök – försök att kontra varenda negativ tanke om dig själv med en en bra.

Jag tänker göra så. Jag tror att det är rätt vettigt att vi slutar mobba oss själva. Vikt, utseende, prestationer och ångest – berätta inte om det för dig själv eller andra, peppa dig själv och omgivningen istället med motsatsen. Du och jag – och alla människor – har bra saker att komma med. Vi lyfter fram dem istället för att trycka ned oss själva. Är du med? Scott Scale RC & vitsippor

0

You Might Also Like...

6 kommentarer

 • Svara
  Carolin
  13 april, 2015 at 10:39

  Det låter som en väldigt bra utmaning! Jag är med!

  • Svara
   elna
   13 april, 2015 at 15:07

   Yay! Peppen!

 • Svara
  Helena Enqvist
  13 april, 2015 at 11:24

  Låter som ett både fint och bra sätt att göra under denna vecka och alla veckor framåt! Jag är på och ska göra mitt bästa.

  • Svara
   elna
   13 april, 2015 at 15:07

   Ja – alla veckor framåt! Pepp på det, man blir vad man tänker. <3

 • Svara
  Cykelkatten
  13 april, 2015 at 15:50

  Fin utmaning. Nog fasiken behöver man vara lite snällare mot sig själv ibland. Jag kan inte lova att jag håller – men jag lovar att försöka! 🙂

 • Svara
  rut
  13 april, 2015 at 22:44

  Hej vad bra! Snubblade in här för första gången ikväll genom en länk från kolmårdsbiken som jag ska cykla i år. Vilken perfekt utmaning. Jag kände mig träffad direkt – väldigt viktig o klok utmaning. Undrar egentligen hur många negativa tankar vi tänker om oss själva på en dag. Jag är expert på det o tycker egentligen att det är en otrevlig vana att prata illa om sig själv, det är riktigt osmickranden. Min mamma gör ofta det o jag har kommit på mig att göra likadant …. Så jag är på din utmaning!!!!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.