Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Torsdag: Skratt, teknik, motljus & vitsippor!

Tjejgänget kallar sig Husky kickers eller Mountainbrudar. Och ofta har vi sällskap av ett par goa grabbar som är grymma på att få oss att testa våra gränser lite extra. Och en öppen inbjudan till alla She Rides-cyklister, kom och cykla med oss. Vi cyklar MTB ihop varje torsdag klockan 18 och alla får hänga med. Gemensam uppvärmning och därefter varvbana, intervall, teknikbana eller något liknande – tanken är att man ska kunna få bra träning oavsett nivå, en klurig nöt som vi knäckt bra de senaste veckorna.

Igår visade Marlene en teknikbana som några av grabbarna i IKHP fixat. Trollberget på Egnahem. Där fanns klurigheter för alla nivåer. Och vitsippor och motljus. Och tid för snack och så förstås – doften av miljoner vitsippor.

Jossan Maria Trollberget Trollberget BrittMarie Marlene FiaJennyJimmy

1

You Might Also Like...

1 kommentar

  • Svara
    Cykelrundor jag längtar till - Elna Dahlstrand
    19 mars, 2016 at 19:01

    […] sig över något trassligt. Och kanske passa på att ta en bild eller en film när det sitter. Som det här passet på Huskvarnaberget förra våren tillexempel. Jag är ingen teknisk talang utan teknik är färskvara för mig och […]

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.