Elna Dahlstrand
Träning

Järvsö Bergscykel Park pre premiär

Vi har spanat in ledarna i Järvsö Bergcykel Park ikväll. Alltså, det kommer att bli EPISKT kul, jag vet att jag kommer att älska det redan innan jag provat. Liftgrejen gör mig visserligen nervös men att titta på lederna och veta att vi susar nedför imorgon fyller mig med lyckligt pirr!  

    
    
 

0

You Might Also Like...

2 kommentarer

 • Svara
  Dessi
  9 juli, 2015 at 15:47

  Riktigt snygga bilder! Gillar hur du redigerar dom 🙂

  • Svara
   elna
   10 juli, 2015 at 09:34

   TACK! Jag räddar mina mobilbilder med VSCO cam – drömmer lite om en av de där nya actionkamerorna så jag kan ta ännu bättre bilder, gärna i farten när man cyklar. Systemkameran och photoshop lämnar jag på jobbet, på bloggen måste det gå fort – är otålig 🙂

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.