Elna Dahlstrand
Livet

Fy fabian så slitsamt

Jag brukar känna mig pigg om måndagarna. Gå till jobbet och avverka veckans mest produktiva dag, aldrig får jag så mycket gjort som om måndagarna. Träningsplaner, bra blogginlägg, idéer och glad känsla i kroppen.

Men. Idag. Jag är helt väck, så bottenlöst trött att jag inte riktigt vet hur jag ska motstå impulsen att krypa ihop i en liten tröttkorv på heltäckningsmattan under skrivbordet, knöla in väskan under huvudet som kudde och somna och sova, sova, sova.

Det här med att flytta. Det är ju jätteroligt att vi har fått ett hem på landet och att cyklarna och bilarna fått en stor verkstad att bo i – men uuuujujujuj, fy fabian vad slitsamt det är.

MTB på Öland

1

You Might Also Like...

2 kommentarer

 • Svara
  Bloggsvep: Snyggaste yogaväskan, bästa löparrundorna och att muta igång lusten | HEALTHY LIVING
  26 augusti, 2015 at 14:55

  […] Livet – inte alltid uppåt Trött i kroppen? Dags att vila eller behöver du bara stålsätta dig och köra ett pass? Inte alltid så lätt att veta skillnaden. Elna Dahlstrand skriver om energins toppar och dalar. […]

 • Svara
  minatraningstajts
  26 augusti, 2015 at 16:02

  Känner mig så i dag. Längtar bara hem så att jag kan få nappa. Funderat lite på att krypa ned under skrivbordet, men de andra skulle bli så oroliga då… ;=)

Kommentera gärna, då blir jag glad!