Fy fabian så slitsamt

Jag brukar känna mig pigg om måndagarna. Gå till jobbet och avverka veckans mest produktiva dag, aldrig får jag så mycket gjort som om måndagarna. Träningsplaner, bra blogginlägg, idéer och glad känsla i kroppen.

Men. Idag. Jag är helt väck, så bottenlöst trött att jag inte riktigt vet hur jag ska motstå impulsen att krypa ihop i en liten tröttkorv på heltäckningsmattan under skrivbordet, knöla in väskan under huvudet som kudde och somna och sova, sova, sova.

Det här med att flytta. Det är ju jätteroligt att vi har fått ett hem på landet och att cyklarna och bilarna fått en stor verkstad att bo i – men uuuujujujuj, fy fabian vad slitsamt det är.

MTB på Öland

1

2 Comments

  1. Pingback: Bloggsvep: Snyggaste yogaväskan, bästa löparrundorna och att muta igång lusten | HEALTHY LIVING

  2. minatraningstajts 26 augusti, 2015 at 16:02

    Känner mig så i dag. Längtar bara hem så att jag kan få nappa. Funderat lite på att krypa ned under skrivbordet, men de andra skulle bli så oroliga då… ;=)

    Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.