Elna Dahlstrand
Träning

Gårdagens utsikt

Vi testade stigar på Grännaberget igår. Nostalgitripp på många vis, jag är uppvuxen med Grännabygden OKs orienteringskarta i näven och kände väl igen mig fast det var femton år sedan jag var på många av platserna vi körde till. Utsikten var verkligen värd en paus, så himla vackert!   
 

0

You Might Also Like...

4 kommentarer

 • Svara
  Marcus
  31 oktober, 2015 at 22:45

  Vilken härlig utsikt, känner att jag bara måste dit någon gång! 🙂

  • Svara
   elna
   1 november, 2015 at 12:48

   Rekommenderas!!!

 • Svara
  minatraningstajts
  31 oktober, 2015 at 23:35

  Alltså dina foton!!!

  • Svara
   elna
   1 november, 2015 at 12:48

   Tack! <3

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.