Elna Dahlstrand
MTB

En perfekt semesterdag 

Vad man gör med sin första semesterdag? Cyklar såklart! Markus kom förbi här hemma vid elvasnåret och vi rullade Bauerleden över Reaby mot Röttle och sedan mot Gränna. Löven prasslade mot däcken, laxen lekte nedanför Jerusalems kvarn i Röttleån och utsikten över Vättern var novembervacker.

  

Vi käkade lunch på Matlust, restaurang Valvet i Gränna, där hade de smarrig buffé och kanonpersonal som lät oss ställa in cyklarna i hallen, en sådan där sak som man blir så otroligt tacksam för – det går liksom inte att lämna kolfiberhojarna ståendes på gatan.

 Efter lunchen klättrade vi upp på berget – bokstavligen, eftersom jag mindes fel väg och valde en stenig stig med gamla trappor uppför istället för vägen jag tänkt. Vi plockade massa goa höjdmeter innan vi styrde hemåt igen. Bättre första semesterdag kan man väl knappt tänka sig?

0

You Might Also Like...

3 kommentarer

 • Svara
  Sofie
  10 november, 2015 at 15:33

  Blir så obeskrivligt glad varje gång jag sett att kläderna fått vara ute och bli skitiga med dig. Så himla, himla glad att du gillar dom!
  En lite trist sak är att du nu inte kommer vara helt unik – för nu finns cykelkurbits ute till försäljning. Det handlar om några få exemplar som nu finns till försäljning här:
  http://www.craftsportswear.com/kampanjer/kurbits-cykel/
  Positivt är att vi får några till cykelkurbitskompisar 🙂
  Hoppas att en dag få cykla med dig. Till dess. Stor kram!

  • Svara
   elna
   17 november, 2015 at 21:03

   Åh, att vi får cykla ihop hoppas jag innerligt att vi får någon dag – det vore roligt. Jag tycker det är hur kul som helst att vi blir fler i cykelkurbitskläder – det blir bara roligare om fler kan dela cykellycka i snyggaste outfiten. <3

 • Svara
  Cykelrundor jag längtar till - Elna Dahlstrand
  19 mars, 2016 at 22:08

  […] mig efter att köra fler gånger, gärna med sällskap. Och såklart, flera repriser på turen Markus och jag gjorde till Gränna där vi käkade lunch innan vi fortsatte, och så den episkt magiska nyårsturen fast med barmark […]

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.