Vet ni vad? Jag var hos min samarbetspartner Sportson igår och satte sprätt på lite av slutlönen från mitt gamla jobb. När jag klev in i butiken hade jag det där härliga pirret man bara har när man har bestämt sig för att man verkligen är värd något riktigt fint.

Jag. Ska. Bli. Med. CYKELCROSS! [digital high five and the jubel of the people] Som jag längtat.

Först tittade vi på crossarna som stod i butiken. Fina från Kona. Berner fick ledande frågor som “tror du inte jag skulle bli lyckligare av en cross” och “visst är en cross ett bra alternativ för mig att pendla på”. Sedan vet ni ju hur jag är – jag gillar när det matchar och så tycker jag att det räcker att jag kör på värsting, värsting-grejer i skogen. Så efter lite dividerande bestämde vi oss för att beställa hem en cross från Scott till mig. En Scott Speedster CX 20. Den ska får skärmar och dubbdäck och gå som pendlarpärla i vinterslasket – one less car och komma hem färdigtränad och allt sånt där magiskt bra. Och vem vet – till hösten kanske skärmarna åker av och nummerlappen på!

 

0

10 Comments

 1. Katja 27 november, 2015 at 13:07

  Jättegrattis Elna! Den här scotten ser klassiskt vass ut. Ser fram emot dina #cxy-rapporter!

  Reply
  1. elna 28 november, 2015 at 00:11

   Räkna med rapporter från pendling längs Vättern i magiskt ljus! Så lycklig över fin present till mig själv 🙂

   Reply
 2. Anna jansson 27 november, 2015 at 16:46

  Så himla välinvesterade pengar! Cx-äventyr here we come!

  Reply
  1. elna 28 november, 2015 at 00:12

   Ja, det kändes fint att ge sig själv en cykel, det blir många äventyr på den!

   Reply
 3. Jossan 28 november, 2015 at 13:24

  Men va kuuul! Det är du så värd 😀

  Reply
  1. elna 28 november, 2015 at 15:56

   ❤️

   Reply
 4. Clara Edvinsson 29 november, 2015 at 16:26

  Wow Elna! Jag har också gått i crosstankar den här hösten.

  Reply
  1. elna 29 november, 2015 at 23:40

   Kul, tycker du ska slå till! Cyklar du något ute under vintern? Vore kul att köra lite ihop isåfall!

   Reply
 5. Pingback: Tossda i Jönköping - Elna Dahlstrand

 6. Pingback: Crosspeppen + filmsnutt från stranden - Elna Dahlstrand

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.