Tänk. Du som läser är så otroligt viktig för mig, jag är så glad att du hänger här. Och ändå är jag så in i bängen dålig på att svara på frågor ibland. Det är mest för att jag har så många järn i elden och inlägg med svar vill jag lägga tid på, så att de bli bra. Och just det vill jag göra i december – jag vill svara på era frågor, en favorit i repris.

Vad undrar du? Fråga! Fråga vad som helst, just precis vad som helst – jag postar ett svar varje dag fram till jul. Om jag får 24 frågor förstås.

Jag vill att december blir ditt svar på funderingar kring hjulstorlek, att köpa cykel, prylar, motivation och inspiration – och om du vill, fråga gärna något helt annat också, jag drar gärna upp livet ur ryggsäcken om du vill det.

Ställ din fråga i kommentarsfältet. Eller på facebook. Eller på instagram. Berätta vem du är eller var helt anonym; jag ser fram emot att skriva det just du vill läsa om!

 

0

17 Comments

 1. Clara Edvinsson 1 december, 2015 at 10:40

  Vad kul! Hur många cyklar har du och vad för några? Hur träffades du och J?

  Reply
  1. elna 1 december, 2015 at 13:43

   Kul frågor jag ser fram emot att svara på, tusen tack Clara!!!

   Reply
 2. FIT by Emma Hå 1 december, 2015 at 11:01

  Jag undrar om du inte kan göra ett inlägg om din blogg? Hur kom du på idén att börja blogga? När startade du bloggen? Vad har du fått av bloggen? Hur har en utvecklats? Liksom en minivariant av ett bloggbusinessavsnitt =) Jag tycker sådant är SÅ KUL att läsa 😀

  Reply
  1. elna 1 december, 2015 at 13:43

   Åh, det ska jag göra! Tack för din fina input!

   Reply
 3. Helena Enqvist 1 december, 2015 at 13:45

  Kan du inte berätta hur du började cykla? Vad som gjorde att du kom i gång och blev så passionerad! Sånt är roligt att få läsa om 🙂

  Reply
  1. elna 1 december, 2015 at 13:55

   Jaaaaaa, grymmingfråga. Det var längesedan jag lyfte fram hur det drog igång. Kan nog bli fler inlägg på temat – TACK Helena!

   Reply
 4. Katja 2 december, 2015 at 10:07

  Jag gillar när du skriver om kärlek! Så min fråga… berätta om nåt sjukt romantiskt (och kanske cykelrelaterat?) upplevelse du och J-boy upplevt tillsammans!

  Reply
  1. elna 2 december, 2015 at 10:27

   <3 kärlek <3
   Ska finurla på vad vi vill dela, tack för input bästa Kajta!

   Reply
    1. elna 7 december, 2015 at 09:16

     Åh, den underbara bilden <3

     Reply
 5. Ulf Militz 2 december, 2015 at 13:15

  Hej. Du cyklar ju i alla väder. I år har jag tänkt cykla(mtb) hela vintern och har har satt på nya dubbdäck och ser fram emot det.. Men vad anser du vara bäst på fötterna, vad kör du med? Vinterskor eller de vanliga och skoöverdrag? Tycker inte skoöverdragen hjälper optimalt om man kör ett par timmar, eller? Hälsn Ulf i Habo

  Reply
  1. elna 2 december, 2015 at 13:33

   Prylfråga, kul! 🙂

   Reply
 6. Karla 3 december, 2015 at 14:14

  Vi har fått se mycket om ditt liv och hur du lägger upp din träning och det är jätteintressant! Men vill se mer! Hur ser en typisk vardag ut i ditt liv? Vad är dina bästa tips för att få den att gå ihop? (tänker jobb, transport, träning, mat, vila, tvätt, kärlek och allt annat…)

  Reply
 7. Ulrika 3 december, 2015 at 19:21

  Härliga blogg! Jag vill gärna läsa tips om belysning i vintermörkret! Pannlampa? Lampa på styret? Vilken typ och hur lyser du upp rundan på bästa vis?

  Reply
 8. Pingback: En alldeles vanlig tisdag - Elna Dahlstrand

 9. Robban 13 januari, 2016 at 12:26

  Tack för en grym blogg! Nu är december visserligen slut sen länge men jag provar att slänga iväg en fråga ändå 🙂 Jag har ambitionen att cykla på vintern men tycker det är svårt med underhållet av cykeln. Du verkar ju ta hand om dina cyklar väl med tvätt och så men hur gör du på vintern? Jag har ingen lust/möjlighet att dra iväg till macken för att tvätta men samtidigt är det ju på vintern som det slits mest på hojen.

  Reply
  1. Elna 14 januari, 2016 at 10:13

   Åh, men tack – vad glad jag blev!
   Bra fråga – den ska jag försöka svara på snabbt! 🙂

   Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.