Hur långt cyklar du på ett år?

Idag postade MTB-EM en lucka i sin adventskalender på temat hur långt man cyklar på ett år och genast blev jag nyfiken. Hur långt har jag cyklat i år? Strava håller koll åt mig, visst – det kan fattas några pass, men det mesta är med där. Jag har cyklat lite färre kilometrar i år än förra året – men jag har knappt cyklat någon asfalt alls så det är inte konstigt. Året är ju inte heller slut ännu men hittills har jag cyklat 3 635,3 kilometer, spenderat 244 timmar och 48 minuter i sadeln och en Strava heatmap visar att de flesta av de där timmarna och kilometrarna hände hemma i Huskvarna och såklart, i med- och motvind på ÖlandStrava heatmap

0

3 Comments

 1. Helena Enqvist 7 december, 2015 at 10:39

  Strava är så bra på det här sättet! Använder förvisso funbeat också men inte på långa vägar lika lättöverskådligt.
  mina timmar är få i år jämfört med i fjol, nästan 100 mil kortare (!) men då har jag som du inet cyklat så mycket asfalt i år. det ärl ite galet att sammanfatta så här och inser hur många timmar det spenderas på cykeln, galet på ett bra sätt då!
  Heatmapen är skoj, jag ser mest ut att ha cyklat från min dörr ut på bron, det är blodrött 😉

  Reply
  1. elna 7 december, 2015 at 14:08

   Verkligen galet på ett bra sätt – jag känner mig stolt och tacksam över livsstilen som gör det möjligt att sitta alla de där timmarna i sadeln. Jag tappade bort funbeat när jag hittade Strava, använde det maniskt innan, reggade ALLT. Saknar den översikten ibland men känner att Strava är feelgood, kunde inte låta bli att koppla på tävlingshjärnan i jakten på funbeatminutrar och mådde inte bra av det.

   Reply
 2. Cilla 8 december, 2015 at 18:09

  Nästa år ska jg bli bättre på att starta strava när jag ger mig ut. Behöver dock vila ett tag till från cyklandet så suget kommer tillbaka ordentligt. Kram

  Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.