1. Min enorma rosa väska från Haglöfs, som är både bag och ryggsäck. Den är som en portabel träningsgarderob, några ombyten för lite allt möjligt trängs med skor, hörlurar, vattenflarror och recovery och jag hugger alltid med mig den på morgonen. Att ha några uppsättningar av ALLT där i gör att min vardag funkar. Att det jag behöver alltid envisas med att ligga gömt någonstans underst är en annan femma. (Förresten, nästan allt jag har som är rosa har jag köpt på rea – det är liksom de rosa prylarna som hamnar där – och nu har jag så mycket rosa att det nästan blivit min andra färg efter gult; så kan det gå när en smålänning shoppar!)

 2. Våra cykelställ. Alltid monterade på taket, alltid enkelt att lasta med sig en kolfiberpärla och dra iväg på äventyr!
 3. RC-handskarna. Mjuka och följsamma, utan padding; de har varit awesome. Nu är det hål i dem och snart blir det nya handskar. Kanske kompletterar med nya från ett annat favoritmärke till våren.

Vilka tre är dina bästa träningsprylar?  Malin älskar mönstrade tights,  Anna tycker att cykelbyxorna från Assos var väl värda sitt pris och Helena listar SkiErg-maskinen som en favorit.

0

7 Comments

 1. Clara Edvinsson 9 december, 2015 at 23:48

  Vad bra det lät att ha en stor rosa träningsväska som man alltid kan ta med sig vart man går och ha allt man behöver för det spontana. Jag är helt tvärtom, packar väskan varje dag med endast dem saker jag behöver för det planerade.

  Reply
  1. elna 10 december, 2015 at 11:40

   Jag skulle vilja göra det, packa varje dag so du, med just det som behövs men jag funkar inte så, en bärbar träningsgarderob blev räddningen för en oorganiserad virrpanna som jag!

   Reply
 2. Clean Eating by Annika 10 december, 2015 at 11:35

  Tack för tipset om träningsväska! En ny, rejäl och snygg träningsväska står högst på min önskelista i år 🙂

  Reply
  1. elna 10 december, 2015 at 11:38

   Min Haglöfs är verkligen super, är så himla nöjd med den! 🙂

   Reply
 3. Camilla 10 december, 2015 at 14:47

  Men attans vilken snygg väska! Den åker upp på önskelistan!

  Reply
 4. Anna Jansson 12 december, 2015 at 10:46

  Jag önskar mig också en snygg stor väska. Nu lånar jag S väska om jag behöver men den är inte färgglad och snygg…. 😉

  Reply
 5. Pingback: Vad har hon egentligen i träningsväskan? Här är listan!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.