Välkommen hit, till mitt nya hörn av internet, jag är så överpeppat glad att du hittat hit.

Det var dags nu – jag har funderat på det länge, länge – och nu äntligen. Mitt gamla bloggnamn ryker och den här bloggen är vad den heter – den är jag.  Jag hoppas ni ska gilla det lika mycket, ja kanske tillochmed lite mer än innan.

Förändringen är inte stor – det blir såklart cykellycka, mjölksyra och vardagsäventyr, precis som vanligt, fast på ny domän: www.elnadahlstrand.se 

Nu behöver jag din hjälp med en sak. Uppdatera dina länklistor, bokmärken och rss-flöden, och om du vill – dela det här inlägget, så att du och andra som är intresserade hittar hit. Det skulle göra mig så glad. <3

Förresten. Under dagarna som varit har jag samlat på mig massor av härliga äventyr till bloggen. Jag har cyklat distans med vänner, kört stig och grusväg, barmark och snö, packat upp min Scott Spark RC och jag har finurlat ut svar på era frågor och jag ser sjukt mycket fram mot att snart få dra igång ett nytt blogg- & cykelår. 2016 närmar sig – och det kommer att bli awesome!

Kram till er!

/Elna

P.S. De tre inläggen som bläddrar under headern är de tre senaste taggade med MTB. Och de tre små bilderna under headern på startsidan är en början på att samla ihop bra saker jag skrivit. Tips, tricks, turer, inspo. Saknar ni något? Ser allt okej ut hos dig? Har du konstruktiv kritik blir jag tokigt glad om du delar med dig så att jag kan göra bloggen ännu bättre!

0

8 Comments

 1. Fredrik Nordstrand 28 december, 2015 at 14:57

  Härligt Elna, känner på mig att detta kommer att bli super på alla sätt. Lycka till och kör hårt 👍

  Reply
  1. Elna 28 december, 2015 at 17:10

   Åh, tack!!! 😀

   Reply
 2. Cilla 28 december, 2015 at 18:06

  Kommer bli toppen! Kör hårt och fortsätt dela med dig av dina cykeläventyr och annat. Kram

  Reply
  1. Elna 28 december, 2015 at 18:57

   KRAM!

   Reply
 3. Clara Edvinsson 28 december, 2015 at 22:49

  Åh vad fantastiskt Elna! RSSen är redan uppdaterad, för här ska inget missas. Jag tycker sidan är riktigt fin och ser fram emot att få komma in hit för cykellycka.

  Reply
  1. Elna 29 december, 2015 at 10:29

   Åh, så glad jag blir, tack Clara!!!

   Reply
 4. sara 28 december, 2015 at 23:47

  finfint elna!

  Reply
  1. Elna 29 december, 2015 at 10:29

   Tack Sara <3

   Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.