Elna Dahlstrand
Unboxing Scott Spark RC 700
Cykelblogg MTB

Same t-shirt, new bike [unboxing Scott Spark RC 700]

Samma t-shirt, ny cykel – häromdagen plockade jag upp en Scott Spark RC 700 ur kartong hemma i vårt cykelgarage och precis som förra året dokumenterades det hela på enklast möjliga vis och nu ligger kalaset uppe på youtube. Enjoy!

Hojen kommer från min samarbetspartner Sportson i Jönköping, normalt sett monterar de hojarna åt sina kunder men jag får plocka hem dem i kartong eftersom jag tycker det är skojigast så. Antagligen tycker J inte att det är skojigast så eftersom han åker på att fixa allt jag inte förstår mig på, den här gången växelinställningar och wirerar som måste dras om.

(Jag tjatar lite på engelska först eftersom det varit så himla många som inte förstår sig på svenska som kollat på förra årets unboxingfilm. Men, preferred language of unboxing är såklart svenska så jag byter efter någon minut. Har inte kollat på filmen själv eftersom jag är nervös över att jag säger något knäppt någonstans. Högst osmart.)

 

0

You Might Also Like...

2 kommentarer

 • Svara
  Katja
  29 december, 2015 at 19:00

  Du är så grym som gör så mycket själv! Jag brukar sådana gånger laga fett med gott käk och muta mina mindre lata polers 😉 Hm… Gillar du gott käk? 😉

  • Svara
   Elna
   30 december, 2015 at 18:11

   MAT! Älskar käk, särskilt gott käk i stora mängder – jag tror vi har en deal på g! 😉

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.