Det närmar sig nyårsafton och jag är superppepp. Järvsögänget extended ska fira in 2016 ihop här hemma, först distans och sedan fest och jag har rekat snödjupet på stigarna idag. Bytte till mina Schwalbe Ice Spike Pro som jag köpte till förra vintern och det var jag glad för – det blir lite tyngre såklart men det greppar superduper på isiga vägar!

Broxviks gård och nedre Kvarnsjön. Därborta på andra sidan sjön börjar Röttleån som sedan fortsätter förbi vårt hemma, Kvarnskogen. 
Reaby utanför Gränna. Här är jag uppvuxen. Att det var så vackert tänkte jag inte på förrän jag flyttat härifrån och kom tillbaka. 

Schwalbe Ice Spike Pro. Köpte dem till förra vintern men det blev inte så många rundor då. Har alltid älskat att cykla i snö, hade liknande däck på 26″-hojarna innan så det var liksom ett självklart val. Apjobbiga att få på fälgen och hopplöst svårt att få dem att poppa ut och sätta sig jämt första gången – men när de är inkörda var det inte så lurigt att få det rätt!
 Vy från Ravelsmarks gård ner mot Vättern och Visingsö. Det är så vackert.

Snö, is & dubbdäck. Love it! 

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.