Två timmars MTB i snö, med magisk vintersol och grymma vänner – 2015 fick ett episkt avslut. Fia, Sam, Anders, Marie, Jossan & jag rullade ut det gamla året innan vi anslöt med resten av gänget hemma på Kvarnskogen för korvgrillning after ski style innan finmiddag med hatt-tema, festligheter, bubbel och fyrverkerier. Utan tvekan det bästa nyår jag firat! Gott nytt år kära läsare – här kommer en bildbomb från i går!

MTB vid sjön BunnJossan var hemma från Åre där hon pluggar just nu – som vi saknat henne i klungan under hösten.  

Marie och Fia matchar TECTEC ladies, Marie & Fia. Skogsväg KvarnsjönSam & Anders i täten på skogsvägen ned mot Kvarnsjöarna. Vi passerade utsikt över fyra sjöar på den här rundan: Övre Kvarnsjön, Nedre Kvarnsjön, Bunn och Vättern. 
Brygga nära BunnströmBrygghäng december style 
Motljus vid Gränna ridsällskapMotljuset när vi vände om och rullade hemåt över Grännaberget mot Reaby. Just precis hur vackert som helst. Och isgata, vi hade lika gärna kunnat åka skridskor här. Var glad för mina dubb!  

Selfie med rulleSelfie med fina tjejer på rulle <3

Glada vänner på MTBCykellycka!!!  

1

4 Comments

 1. Anonym 1 januari, 2016 at 20:34

  Gott nytt.Hoppas du fortsätter att tillvaron med ditt underbara cykelsnack.

  christer

  Reply
  1. Elna 3 januari, 2016 at 14:07

   Självklart fortsätter cykelsnacket 😀
   Go’ fortsättning!

   Reply
 2. Pingback: Mitt nyårslöfte - Elna Dahlstrand

 3. Pingback: Cykelrundor jag längtar till - Elna Dahlstrand

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.