Det är måndag, det är en ny vecka, det är mitt i vintern och jag tänker att den här veckan ska jag göra mitt allra bästa på varenda träningspass. 

Måndag: Nya Les Mills-releaser på Home Court. Jag ska köra bodypump och bodybalance och ser fram emot det.
Tisdag:Jag. Ska. Morgonträna. Jag SKA morgonträna. JAG SKA. Inget märkvärdigt, men jag vill få igång morgonträningen igen. Core på gymmet. Behöver det. På kvällen blir det sex tunga wattbikefyror. Mumma för benen.
Onsdag: Vila! Kanske ett lugnt varv “runt kvarteret” hemma om morgonen.
Torsdag: Torsdag är cykelintervaller. På morgonen! På kvällen har vi mekkväll på Sportson med tjejerna och en och annan grabb. Vill du vara med? Skicka mig ett PM på facebook så petar jag in dig i rätt event, du är välkommen!
Fredag: Ett par lugna timmar utomhus. Älsk på att komma utomhus oavsett väder!
Lördag: Jag har två alternativ. Antingen sticker jag till Motala och kör Sweden Winter Challenge eller så kör jag distanspass här hemma. Kan inte riktigt bestämma, vi får se vad jag känner för. Edit: blandat ihop helgerna, ingen tävling denna – det blir distanspass!
Söndag: Vila och husfix.  Kanske ett body balance-pass på kvällen om jag känner för’t.

Hur ser din vecka ut? Har du något skoj på gång?

 

 

0

4 Comments

 1. Träningsblogga - Ida 11 januari, 2016 at 18:09

  Alltså nu fick jag en spark i baken till att ta tag i det här med att planera upp träningen igen. Är alldeles för ostrukturerad nu, och det gör att det är väääldigt lätt att hoppa över ett pass (eller åtta). Fram för veckoplaneringar!

  Reply
  1. Elna 12 januari, 2016 at 10:27

   Eller hur, det är inte så dumt att veckoplanera – lite lagom lång framförhållning kan jag tycka! Kör hårt!!!

   Reply
 2. Anna Jansson 11 januari, 2016 at 21:44

  jag ska börja jobba igen, hoppas jag… små små steg på vägen dit!

  Reply
  1. Elna 12 januari, 2016 at 10:28

   Håller tummen för att det ska gå vägen. Skynda långsamt!

   Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!