Elna Dahlstrand
Cykelblogg Livet

Stilbrott, slingor & magnetröntgen

Stilbrott: När jag sitter på trainer eller testcykel helt ensam har jag bara bibs och sport-BH. När jag har tränat spinning med bara tjejer har tröjorna åkt av ibland. Inga konstigheter, inomhus och tröja är varmt. På torsdagsspinningen slänger en del grabbar av sig tröjan och igår var jag så obehagligt varmt att jag gjorde det samma. Kändes som ett stilbrott, men alltså: får grabbsen slänga av sig tröjan får väl jag det också? Sådetså.

Slingor: Mitt hår är en katastrof. Slitet och med massa trist utväxt. Jag har äntligen tagit mig i kragen och bokat tid hos Frida på Min Stund i Kaxholmen (support your local everything!). Brukar känna mig som en prinsessa när hon är klar. Längt efter blonda och pigga lockar!

Magnetröntgen: Telefontid med ortoped igår. Hon kunde inte se något på skelettröngen av foten, den med Stockholmssyndromet som inte blir helt bra. Det såg superfint ut, ingen artros, inga felläkta stressfrakturer, inget. Och det var ju verkligen bra – men samtidigt, vad är felet? Trots att det blivit väldigt mycket bättre är det inte bra. Fick en remiss till magnetröntgen och det pratades om kortisonsprutor. Hmmm. MR känns lite spännande, kortisonspruta…ja, ni vet ju vilken kanylskräck jag har, det är jag inte sugen på!

0

You Might Also Like...

4 kommentarer

 • Svara
  Anna Jansson
  19 februari, 2016 at 15:57

  Inget stilbrott där inte! Bara skönt att vi också kan få slänga tröjan. Jag kör alltid i linne på spinningen, det blir lite mindre varmt så. Men du och jag har ju en gång innan pratat om att vi skulle köra spinning i guld-sport-BH (den som var så dålig i färgen efter ett par tvättar)….

  • Svara
   Elna
   23 februari, 2016 at 10:03

   Just det ja – den där sport-BH:n som var magisk hela vägen fram till första tvätten 😀
   Kör också ofta i linne, det är bra grejer inomhus det!

 • Svara
  Ida
  21 februari, 2016 at 06:48

  Jag kör sällan i cykeltröja inomhus. Hoppas det hittar något som går att fixa med foten.

  • Svara
   Elna
   23 februari, 2016 at 10:04

   När det är mycket cyklister gör jag det, men lika ofta kör jag i linne! Ja, det hoppas jag verkligen – något fixable i stil med “gör den här övningen varje dag så blir det bra”.

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.