Jag körde ett par mil mtb i fredags. Det var soligt och ljuvligt och vet ni, jag hade en riktigt bra känsla i kroppen. Känslan av att det finn lite styrka i kroppen, att den är på g och att formen kommer att vara sådär härlig att det finns kapacitet att köra på sådär härligt flowigt över stigarna. Jag körde lugnt men med sprättig känsla i benen och tryckte på några gånger. Tungrullat med dubb men kul att backsprätta!  

    
    
    
    
 

0

4 Comments

 1. Dessi 28 februari, 2016 at 11:50

  Härliga bilder! 🙂

  Reply
  1. Elna 28 februari, 2016 at 23:09

   Tack! <3

   Reply
 2. Cykelkatten 28 februari, 2016 at 14:38

  Har ni så mycket snö kvar tänkte jag! Men kom sen på att klart, du körde nog i skogen, där är det ju mer snö. Visst är det underbart vintervårigt nu!

  Reply
  1. Elna 28 februari, 2016 at 23:09

   Ja, det är helt fantastiskt. Fia sa det bra idag, det är som att cykla i två säsonger samtidigt!

   Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!