Elna Dahlstrand
Munksjön
Träning

Lunchlöpning runt Munksjön

Vi springer med jobbet varje måndag. Ett varv runt Munksjön – strax över fem kilometer. Min fot krånglade idag så jag fick promenera istället och hann knäppa några bilder som jag bara måste få visa er. Hur vackert är det inte?Munksjön Munksjön Munksjön Munksjön Munksjön

Munksjön ligger liksom mitt i stan och sitter ihop med Vättern med en liten kanal och när jag gick på gymnasiet brukade vi springa runt den på gymnastiken. Sedan dess har det förändrats mycket, man har röjt undan våldtäkstbuskage och byggt fina bryggor, utegym och en hel massa nya byggnader – nu är här så väldigt vackert. Från kontoret har vi utsikt över sjön, vi tokgillar läget!

0

You Might Also Like...

4 kommentarer

 • Svara
  Helnea Enqvist
  29 februari, 2016 at 15:29

  Stort ogilla på foten men gilla på bilderna! Vilken jobbvy 🙂

 • Svara
  Anna Jansson
  29 februari, 2016 at 20:32

  Magiskt vackert runt denna sjö!

  • Svara
   Elna
   29 februari, 2016 at 22:37

   Verkligen! Lätt att bli så blind på hur spektakulär Vättern är att en glömmer bort att den här pärlan till sjö blivit så himla fin. Det ryktas att det går att bada här nuförtiden utan att få tre muterade ögon i nacken också!

 • Svara
  Lina
  1 mars, 2016 at 10:48

  OMG vilka underbara bilder.

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.