Vi springer med jobbet varje måndag. Ett varv runt Munksjön – strax över fem kilometer. Min fot krånglade idag så jag fick promenera istället och hann knäppa några bilder som jag bara måste få visa er. Hur vackert är det inte?Munksjön Munksjön Munksjön Munksjön Munksjön

Munksjön ligger liksom mitt i stan och sitter ihop med Vättern med en liten kanal och när jag gick på gymnasiet brukade vi springa runt den på gymnastiken. Sedan dess har det förändrats mycket, man har röjt undan våldtäkstbuskage och byggt fina bryggor, utegym och en hel massa nya byggnader – nu är här så väldigt vackert. Från kontoret har vi utsikt över sjön, vi tokgillar läget!

0

4 Comments

 1. Helnea Enqvist 29 februari, 2016 at 15:29

  Stort ogilla på foten men gilla på bilderna! Vilken jobbvy 🙂

  Reply
  1. Elna 29 februari, 2016 at 22:37

   Verkligen! Lätt att bli så blind på hur spektakulär Vättern är att en glömmer bort att den här pärlan till sjö blivit så himla fin. Det ryktas att det går att bada här nuförtiden utan att få tre muterade ögon i nacken också!

   Reply
 2. Lina 1 mars, 2016 at 10:48

  OMG vilka underbara bilder.

  Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!