Elna Dahlstrand
Cykelblogg Livet

Hej mars och välkommen till jobbet!

Det är första mars idag, eller som vi säger här i Småland – fössta mass*. Och det är en väldigt speciell och fin dag – för från och med idag är det här faktiskt mitt jobb. På riktigt. Jag har två jobb nu – det ena är mitt vanliga människojobb där vi bara har träningskläder på måndagslunchspringet, och det andra är mitt företag och där finns min blogg. Lite dream come true faktiskt! Jag kommer snart presentera nya samarbetspartners för er och ni kommer inte bli förvånade. Jag fick dessutom förnyat förtroende att skriva för coola Jönköpingsföretaget Placebrander – ännu mer blogg som jobb, lyckan.

Att kunna ta betalt för det jobb man lägger ned känns stort. Att andra tycker att det jag kan är värdefullt, att den tid jag investerar i att skapa det här och att det finns inspiration att hämta i det jag gör utan att för den skull vilja styra vad jag tycker och tänker – det fyller mig med ödmjuk tacksamhet.

Innan vi drar igång mars och fortsätter fylla veckorna med ett mindset som försöker förvandla vardagen till awesomeögonblick vill jag passa på att påminna om att jag skrivit på #jagsmygerinte hos branschorganisationen Better Bloggers. Bloggen blir mitt deltidsjobb och det skulle inte gå om inte ni kan vara säkra på att jag bara skriver det jag själv vill och tycker. Mina långsiktiga samarbetspartners hittar du här.

Mars blir det coolaste igångdraget den här bloggen någonsin gjort.
TACK för att DU hänger här och läser. Tack för kommentarer och tack för varenda litet gillaklick – det är verkligen guld värt. Och ett extra tack till Lalinda som drog igång en branschorganisation för bloggare som gjorde att jag började sträcka på ryggen och känna mig riktigt stolt över att vara bloggare. KRAM till er allihop!!!

*på torsdag är det fössta tossdan i mass. Då kommer jag säkert att tjata om massipantåta och lite annat!

Bilden är tagen av vännen Eskil.

 

1

You Might Also Like...

20 kommentarer

 • Svara
  Helena Enqvist
  1 mars, 2016 at 09:04

  Men så himla roligt Elna! Du är grym på det du gör och alltid en stor inspiration.

  • Svara
   Elna
   1 mars, 2016 at 09:50

   <3

 • Svara
  Cykelkatten
  1 mars, 2016 at 09:14

  Fett! Spännande och lycka till, du är fantastisk!

  /stolt medbloggare

  • Svara
   Elna
   1 mars, 2016 at 09:50

   <3

 • Svara
  christer carlsson
  1 mars, 2016 at 09:51

  Go for it

  • Svara
   Elna
   1 mars, 2016 at 22:09

   I will 😀

 • Svara
  Reach Your Goal
  1 mars, 2016 at 10:01

  Vad roligt! Grym är du! 😀

  • Svara
   Elna
   1 mars, 2016 at 22:09

   Tack!!! 😀

 • Svara
  Hasse
  1 mars, 2016 at 10:10

  Men spännande! Det är inte utan att jag är lite avis(men på inget sätt missunnsam)… !

  • Svara
   Elna
   1 mars, 2016 at 22:10

   Alltså, det är ändå rätt fint att vara avis utan att vara missunsam, tack bästa du <3

 • Svara
  La Linda / Better Bloggers
  1 mars, 2016 at 10:29

  Jajajajaaaa! Gud så glad jag blir att läsa detta! Heja dig och KÖR HÅRT!!

  • Svara
   Elna
   1 mars, 2016 at 22:11

   Glad att du blev glad, jag är galet glad! Ska köra så det ryker på de 20% jag jobbar blogg 😀

 • Svara
  Alexandra
  1 mars, 2016 at 14:27

  Så roligt! Heja dig! 🙂

  • Svara
   Elna
   1 mars, 2016 at 22:11

   Tack 😀

 • Svara
  Clara Edvinsson
  1 mars, 2016 at 22:44

  Wohoo så roligt! Heja Elna och heja mars 2016.

 • Svara
  Sandra
  2 mars, 2016 at 08:34

  Vilket peppande inlägg att få läsa. Vad grym du är!

 • Svara
  Sara Borg
  2 mars, 2016 at 09:11

  Men WOW och hejja dig alltså! Du verkar vara en svingrym människa och verkligen en inspiratör. Lyckospark i baken och många kramar

 • Svara
  jeanna - bliss junkie
  3 mars, 2016 at 12:31

  Hurraaaaaa vad grymt!!!

 • Svara
  Marcus
  3 mars, 2016 at 18:34

  Supergrattis Elna! Du är grym på att skriva. Keep it up!!

 • Svara
  sara
  4 mars, 2016 at 19:12

  woop woop

Kommentera gärna, då blir jag glad!