Livet

En liten käftsmäll och mycket vila

Elna Dahlstrand porträtterad av Eskil Laago

Jag är så jävla trött. De senaste veckorna har snurrat lite för fort och trots att jag fem år efter det här tror att jag har koll märker jag ibland att jag inte har det och så glömmer jag bort att jag måste avsätta oplanerad tid för mig själv och fyller varenda minut med skoj saker. Så himla dumt – jag har ju faktiskt facit nu, jag vet hur det kan gå och jag vet hur jag fungerar. Men ibland lyssnar jag inte och då får jag betala med en liten käftsmäll – just den här helgen blev inte ett enda av mina efterlängtade träningspass av eftersom jag prioriterade helt fel förra veckan.

Egentligen är det enkelt, förutsatt att jag hela tiden lyssnar på mig själv.

När jag funderar över veckan som kommer gör jag det med balans i fokus. Sömnbehovet är stort och jag har mycket att göra på jobbet och några saker att ta igen. För att orka det blir det så mycket egentid det bara går, timmar in på sömnkontot och rätt soft och lugn träning och jag plockar fram allt jag lärt mig om mig själv och fokuserar på återhämtning, glädje och balans. Det känns som att det kommer att bli en bra vecka och jag hoppas att jag hittat den där känslan av att vara balans på spåret redan till nästa helg.

Bilden är från i torsdags, tagen av vännen Eskil – blev så glad när de landade i dropboxen, det var flera riktigt fina! 

 

 

 

0

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Awesomeness raderad av tandvärk - Elna Dahlstrand
    9 mars, 2016 at 22:29

    […] får jag den där käftsmällen, en liten nästanförkyldbacill bara slår ut hela mig och jag blev så fullständigt söndertrött […]

  • Kommentera gärna, då blir jag glad!