Måndag igen kära vänner. Vi har en snöig sådan, jag har inte det minsta lust att skotta fram bilen och åka in till kontoret – jag känner mest för att snöra på mig kängorna och gå en sväng i skogen, det finns liksom inget härligare än nyinsnöad skog. Men – måndag är måndag, det kanske blir en sväng ikväll, man kan ju alltid ta pannlampan till hjälp!

Jag tycker om veckoplanering, kanske för att jag inte mår bra av långsiktigt planerande och sju dagar är ganska lagom. Den här veckan gör jag som jag gjort några veckor nu – jag börjar med att bestämma mig för att den här veckan ska bli awesome. Allt jag gör ska jag göra mitt allra bästa av, och det inkluderar återhämtning och vila.

Det blir intervaller den här veckan förstås. På tisdag och på torsdag. Någon morgondistans på trainer. Ett långpass till helgen. Jag har slarvat med core och stabilitet och har lust att ta tag i det så det ska jag nog också göra. Kommer bli riktigt bra, bättre att vara glad att man har möjlighet att ta tag i något än att känna sig depp över att man slarvat.

Förresten, på tal om planering – har jag några läsare från Öland? Vi kommer såklart åka till vår älskade ö några helger i vår, det kanske blir en helg ganska omgående och jag skulle gärna vilja ha distanssällskap, tänker att crossen blir min perfekta Ölandscykel och att det vore trevligt att ha någon att snacka bort en tre-fyra timmar motvind med!

Bilden är förstås ytterligare en av Eskils bilder från i torsdags. 

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.