Elna Dahlstrand
FMTK Försvarsmaktens app
Cykelblogg

Älskling, ska vi prova Försvarsmaktens träningsklubb?

Jag saknar verkligen att träna cykel med J. Det var ju så vi träffades, på cykel – och vi cyklade ju så himla mycket ihop i början. Men intressen går ju upp och ned och just nu är han inte så värst cykelsugen och jag försöker låta bli att tjata för att tjata på någon som inte är supersugen gör sällan nytta, tvärtom.

Men – nu har jag hittat en grej jag ska se om jag inte kan få med honom på. Försvarsmakten har släppt en träningsapp (alltså, jag älskar appar) med massa grymma pass och utmaningar, jag har laddat hem den och  planterat idén hos J och han verkar faktiskt inte helt osugen. Håller ni tummarna för att vi får till ett svettigt pass med FMTK, Försvarsmaktens träningsklubb i helgen?

Är du också nyfiken kan du kan ladda ned appen till din telefon här, jag har inte provat den än men tycker den verkar kul!

0

You Might Also Like...

2 kommentarer

Kommentera gärna, då blir jag glad!