Jag saknar verkligen att träna cykel med J. Det var ju så vi träffades, på cykel – och vi cyklade ju så himla mycket ihop i början. Men intressen går ju upp och ned och just nu är han inte så värst cykelsugen och jag försöker låta bli att tjata för att tjata på någon som inte är supersugen gör sällan nytta, tvärtom.

Men – nu har jag hittat en grej jag ska se om jag inte kan få med honom på. Försvarsmakten har släppt en träningsapp (alltså, jag älskar appar) med massa grymma pass och utmaningar, jag har laddat hem den och  planterat idén hos J och han verkar faktiskt inte helt osugen. Håller ni tummarna för att vi får till ett svettigt pass med FMTK, Försvarsmaktens träningsklubb i helgen?

Är du också nyfiken kan du kan ladda ned appen till din telefon här, jag har inte provat den än men tycker den verkar kul!

0

2 Comments

  1. Rund är också en form! 12 mars, 2016 at 12:12

    Såg reklam för den appen på jogg.se men har inte laddat ner den (än).
    Skriv gärna vad du tyckte om den, när ni har testat. 🙂

    Kram M

    Reply
  2. Pingback: Försvarsmaktens träningsapp och ngt roligt är på G | Mattias den glada motionären på 29"

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.