Elna Dahlstrand
Öland och cykelcross - vackert
Cykelblogg Livet Träning

Måndag med omstart

Jag kollade just igenom förra veckans träningsplanering i min kalender. Shit, vilken rolig träningsvecka det kunde ha blivit om det inte vore för att en infektion och en trasig tand satte mig helt ur gängorna. Bra grej dock – jag har antagligen fått massa fin vila som behövdes och nu blir det en omstart och en copy paste på förra veckans plan till den här veckans plan. Jag vill köra core och body balance och intervaller och så vill jag ut på finhoj till helgen och så tänker jag visa er lite klädprylar och lite härliga bilder från vår helg på Öland och så, i eftermiddag – då ska jag berätta om en kul sak som jag ser fram emot, men vi håller på den lite till – först jobb, det är ju faktiskt måndag!

P.S. Tack för att ni peppar mig när jag deppar. En av många fina saker i livet. <3

0

You Might Also Like...

2 kommentarer

 • Svara
  Clara Edvinsson
  14 mars, 2016 at 22:04

  Jag kör på samma som ditt tänk – copy/paste på förra veckans träningsplanering och jag tänker också att några dagars vila var något kroppen behövde. Nu kör vi omstart och gör den här veckan till bäst!

 • Svara
  Anna Jansson
  14 mars, 2016 at 22:24

  Underbart med omstarter ju! Tycker det är fantastiskt att du har en träningsplanering att köra copy paste på.

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.