Vi var ju på Öland över helgen. Hängde i stugsoffan och åt god mat och gjorde ingenting och sket i peppen varvat med besök hos Js morföräldrar. Lugnt och skönt. Jag hade med mig cykelcrossen, tänkte att den skulle passa perfekt på Öland eftersom den har rull som liknar racerns och är helt okej för asfaltssträckor men utan problem kan gå både stig och grusväg. Vårtecken på Öland

Det funkade just som jag tänkt. Det är en fin liten cykel som funkar överallt och som kommer att vara super som pendlarhoj (det är därför den fått skärmar, det har man ju inte annars på träningshojar om det inte är vinter). Den bjuder ju inte på samma wow-känsla som en riktigt grym MTB förstås, men jag tycker ändå mycket om den i all sin enkelhet. Och jag tycker om att vi hittade våren. Hemma ligger snön fortfarande i drivor utanför torpet men på Öland, där var det drivor med snödroppar istället.

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.