Out of control,
When I turn my power on,
I will go electric.
Electric.
Electric.

Det finns låtar som trycker på rätt knappar och plockar fram taggade känslor. Som liksom får kroppen och psyket att tagga till, ladda på och göra sig klar för att ta i riktigt ordentligt. Electric med Leila K trycker på den knappen åt mig. Jag har älskat den i smyg sedan jag var femton och den släpptes (hey, officiellt lyssnade jag bara på hårdrock då) och gillar att höra den innan jag ska göra något jobbigt eller utmanande i träningsväg, den liksom plockar fram min bästa pepp.

Ett par andra låtar som får mig att tagga till är Rammsteins gamla dänga Du Hast och så en av vinterns lite modernare favoriter som gått varm på trainern; Off the Hook – den är helt awesome på hög volym i garaget!

Det trodde ni inte, att jag skulle dra fram en gammal nittiotalsdänga med tidsenligt mystisk dansvideo för att komplettera spellistan som Bloggar om Hälsa-gänget gör den här veckan? Emma har plockat fram Avicci, Guetta och Pendulum och Erika väljer AronChupa, Galantis och Regina Spector (åh, en favvoartist jag glömt bort lite – tack för påminnelsen). Electric folks, let’s get electric!

 

1

9 Comments

 1. Dessi 15 mars, 2016 at 12:01

  JAAA! Fan vad bra den låten är! De spelade den på ett spinningpass för ett tag sedan 😀

  Reply
 2. Cykelkatten - Cykel, punk & kärlek 15 mars, 2016 at 18:42

  Haha, nån gång måste du höra min polare Grannen imitera Electric-låten, man dör av skratt alltså. Han är så sjukt duktig på den. Fet låt, fet Leila K! 😀

  Reply
 3. Camilla 15 mars, 2016 at 18:59

  Men ja! Älskar den!

  Reply
 4. Pingback: Min bästa träningsmusik - Charlotta Sofia springer och trimmarCharlotta Sofia springer och trimmar

 5. Pingback: Rebel Yell en av tre grymma träningslåtar | Helena Enqvist - hon som cyklar lite

 6. Nipe 16 mars, 2016 at 22:50

  Alltid Electric i min spellista! Sen har jag alltid Robbie Williams Let me entertain you också, den är det det fredagskänsla på.

  Reply
 7. Victoria 19 mars, 2016 at 15:53

  Å vilka nostalgilåtar!

  Reply
 8. Pingback: Träningsmusik och Bloggar om hälsas egna spotifylista - Camilla tränar

Kommentera gärna, då blir jag glad!