Cykelblogg Träning

Electric

Trainer i Cykelkurbits

Out of control,
When I turn my power on,
I will go electric.
Electric.
Electric.

Det finns låtar som trycker på rätt knappar och plockar fram taggade känslor. Som liksom får kroppen och psyket att tagga till, ladda på och göra sig klar för att ta i riktigt ordentligt. Electric med Leila K trycker på den knappen åt mig. Jag har älskat den i smyg sedan jag var femton och den släpptes (hey, officiellt lyssnade jag bara på hårdrock då) och gillar att höra den innan jag ska göra något jobbigt eller utmanande i träningsväg, den liksom plockar fram min bästa pepp.

Ett par andra låtar som får mig att tagga till är Rammsteins gamla dänga Du Hast och så en av vinterns lite modernare favoriter som gått varm på trainern; Off the Hook – den är helt awesome på hög volym i garaget!

Det trodde ni inte, att jag skulle dra fram en gammal nittiotalsdänga med tidsenligt mystisk dansvideo för att komplettera spellistan som Bloggar om Hälsa-gänget gör den här veckan? Emma har plockat fram Avicci, Guetta och Pendulum och Erika väljer AronChupa, Galantis och Regina Spector (åh, en favvoartist jag glömt bort lite – tack för påminnelsen). Electric folks, let’s get electric!

 

1

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Dessi
  15 mars, 2016 at 12:01

  JAAA! Fan vad bra den låten är! De spelade den på ett spinningpass för ett tag sedan 😀

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  15 mars, 2016 at 13:16

  Åh, den älskar en ju!! <3

 • Reply
  Cykelkatten - Cykel, punk & kärlek
  15 mars, 2016 at 18:42

  Haha, nån gång måste du höra min polare Grannen imitera Electric-låten, man dör av skratt alltså. Han är så sjukt duktig på den. Fet låt, fet Leila K! 😀

 • Reply
  Camilla
  15 mars, 2016 at 18:59

  Men ja! Älskar den!

 • Reply
  Rebel Yell en av tre grymma träningslåtar | Helena Enqvist - hon som cyklar lite
  16 mars, 2016 at 20:38

  […] på fler musiktips? Kika in hos Victoria, hon har också en sån där endorfinrusig låt! Elna bjuder på en riktigt 90-tals klassiker som jag också spelade på repeat även om jag precis som […]

 • Reply
  Nipe
  16 mars, 2016 at 22:50

  Alltid Electric i min spellista! Sen har jag alltid Robbie Williams Let me entertain you också, den är det det fredagskänsla på.

 • Reply
  Victoria
  19 mars, 2016 at 15:53

  Å vilka nostalgilåtar!

 • Reply
  Träningsmusik och Bloggar om hälsas egna spotifylista - Camilla tränar
  20 mars, 2016 at 18:49

  […] Elna berättar om en låt hon har älskat i smyg i många år. Jag älskar också den låten! Den har nåt speciellt som får mig att vrida upp volymen på fullt! Nyfiken på vilken låt det är? Klicka dig vidare –> HIT […]

 • Kommentera gärna, då blir jag glad!