Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Arbetsdag på EM-banan

Det var arbetsdag på EM-banan igår. Ett gäng IKHP-cyklister (edit: det var folk här från kompisklubbarna också, JCK, Hallby MTB & La lepre Stanca fixar ju EM ihop) samlades iförda jobbarkläder och fick en kort genomgång av banchefen innan vi stack ut och ordnade upp lite saker på banan som på vissa ställen fortfarande är täckt av snö. Träden i ravinen har blivit madrasserade, Fiafallet har fått ett långt B-spår och bron är inklädd med nät. Solen sken och det hittades både blåsippa och tussilago i anslutning till banan. Ska bli så himla kul att ta ut hojen här och ännu roligare att bli inspirerad av alla duktiga cyklister som kommer att köra här i vår.

arbetsdag_embanan-10 arbetsdag_embanan-11 arbetsdag_embanan-9 arbetsdag_embanan-8 arbetsdag_embanan-7 arbetsdag_embanan-5 arbetsdag_embanan-3 arbetsdag_embanan-2 arbetsdag_embanan

 

0

You Might Also Like...

5 kommentarer

 • Svara
  Sara Borg
  21 mars, 2016 at 08:38

  Men vilket härligt vårväder ni såg ut att ha! Här i Östersund har snön dumpat ner hela helgen och det verkar fortsätta även idag. Jag som precis fått springa första passet på bar asfalt och fått vårkänslor deluxe. Men samtidigt så är det bra också. Jag åker gärna lite mer längdskidor innan vi säger hejdå till den här vintern. Dubbdäcken på cykeln får sitta på över påsk också. Det verkar som om det kan komma att behövas 🙂

  • Svara
   Elna
   21 mars, 2016 at 11:44

   Vi hade verkligen underbart vårväder. Pratade om det där med en kompis igår, att när som helst kommer det mer snö, lurigt om våren. Smart att ha dubbdäcken kvar, märkte i helgen att det var väldigt isigt i skogen även om det verkar torrt och fint på väg och äng! Glad påsk!

 • Svara
  Dessi
  21 mars, 2016 at 16:05

  Frääääääänt! 🙂

 • Svara
  Helena Enqvist
  21 mars, 2016 at 21:11

  Hur ccolt är inte det där då! Smygga bilder Elna, nykameran?

  • Svara
   Elna
   21 mars, 2016 at 21:35

   Ja, visst är det coolt!!! Jajemen, nykameran, har inte lärt mig helt ännu men gillar den verkligen.

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.