Det dök upp en film i mitt flöde igår som gjorde mig till den träningssugnaste människan på jorden, så himla fin inspo och idéer på kul övningar samt en inblick i hur mycket mer än bara grym cykling som krävs för att bli sådär bra som Nino Schurter som rejsar i Scott-Odlo tillsammans med Jenny Rissveds. Klicka play och bli inspirerad, den första filmen är lite doku-känsla på, och i den andra ger Nino bra träningstips. Någon mer än jag som plötsligt vill lära sig jonglera och kommer att försöka blunda sittande på balansbrädan samt sticka iväg och köpa en rockring?

0

5 Comments

 1. Helena Enqvist 22 mars, 2016 at 08:46

  Massor av inspo från det där! Jag har anammat Ninos sätt att vinterträna..att åka mycket skejt 😉 Det är roligt att få en inblick i hur proffsen tränar och hur mycket annan träning än specifikt cykelträning spelar in.

  Reply
  1. Elna 22 mars, 2016 at 12:23

   Nästa år ska jag anamma Helenas sätt att vinterträna: åka mycket skejt 😉

   Reply
 2. Anna Jansson 22 mars, 2016 at 10:55

  Tack för tipset! Som Helena säger är det alltid kul att se hur proffsen tränar.

  Reply
  1. Elna 22 mars, 2016 at 12:20

   Eller hur! Förra vintern fick jag massa bra tips från Jenny Rissveds instagramkonto, hon la ut mkt filmer då med olika övningar, flera har blivit favoriter!

   Reply
 3. Cykelkatten 22 mars, 2016 at 14:17

  Jäklars avancerade övningar! Gillade den när han “rullade” med fötterna på saker… Häftigt.

  Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!