Jag tog en hel del bilder på Öland när vi var där för två helger sedan. Den är så vacker den där ön och Källa där Js morföräldrar bor är en plats som verkligen ligger mig varmt om hjärtat. Här är en bildbomb från Norra Öland.oland_mars_snaps-2 oland_mars_snaps-3 oland_mars_snaps-4 oland_mars_snaps-5 oland_mars_snaps-6

oland_mars_snaps-2 oland_mars_snaps-3 oland_mars_snaps-4 oland_mars_snaps-5 oland_mars_snaps-6 oland_mars_snaps-7 oland_mars_snaps-8 oland_mars_snaps-9 oland_mars_snaps-10 oland_mars_snaps-11 oland_mars_snaps-12 oland_mars_snaps-13 oland_mars_snaps-14 oland_mars_snaps-15 oland_mars_snaps-16 oland_mars_snaps

0

1 Comment

  1. Rund är också en form! 23 mars, 2016 at 18:57

    Wow, vilka foton! Kan ju bara tänka mig att det är ÄNNU vackrare i verkligheten!
    Vi var på gotland för första gången i somras. Blev såå kär i den ön, alltså. Öland får nog stå på tur. 🙂

    Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.