Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Snaps från Öland

Jag tog en hel del bilder på Öland när vi var där för två helger sedan. Den är så vacker den där ön och Källa där Js morföräldrar bor är en plats som verkligen ligger mig varmt om hjärtat. Här är en bildbomb från Norra Öland.oland_mars_snaps-2 oland_mars_snaps-3 oland_mars_snaps-4 oland_mars_snaps-5 oland_mars_snaps-6

oland_mars_snaps-2 oland_mars_snaps-3 oland_mars_snaps-4 oland_mars_snaps-5 oland_mars_snaps-6 oland_mars_snaps-7 oland_mars_snaps-8 oland_mars_snaps-9 oland_mars_snaps-10 oland_mars_snaps-11 oland_mars_snaps-12 oland_mars_snaps-13 oland_mars_snaps-14 oland_mars_snaps-15 oland_mars_snaps-16 oland_mars_snaps

0

You Might Also Like...

1 kommentar

  • Svara
    Rund är också en form!
    23 mars, 2016 at 18:57

    Wow, vilka foton! Kan ju bara tänka mig att det är ÄNNU vackrare i verkligheten!
    Vi var på gotland för första gången i somras. Blev såå kär i den ön, alltså. Öland får nog stå på tur. 🙂

Kommentera gärna, då blir jag glad!