Elna Dahlstrand
Påskpynt i sockerlåda
Cykelblogg MTB

Cykliga påskplaner

Tänk, sista dagen innan vi går på påskledighet – så härligt. Jag fantiserar om härliga cykeldagar och kanske lite trädgårdsfix. IKHP, min cykelklubb, har träningsläger på Omberg över påskhelgen och jag tänker åka dit och vara med över dagen på fredag och kanske även lördag. Ser fram emot att köra in mig ordentligt på min nya cykel och börja nöta teknik igen.

Hoppas förstås på sol och flyt och bra känsla och pigga ben. Och två dagar med dubbelpass och ett gäng stabilitetspass och kanske någon liten löprunda – jag vill ha en riktigt hård och jobbig påskhelg. Och mysig – har fyllt torpet med påskliljor och tulpaner och lite fjädrar och ris såklart, till katternas stora förtjusning. Vad har ni för påskplaner?

0

You Might Also Like...

17 kommentarer

 • Svara
  Hasse
  24 mars, 2016 at 10:11

  Det blir ju stugan då.
  Skidor och våffla, sill och ägg, mys med älsklingen och min pappa som kommer upp och hälsar på.
  Blir bra!

  • Svara
   Elna
   24 mars, 2016 at 10:32

   Jag. Har. Glömt. Att. Handla. Massor. Av. SILL. Tack för påminnelsen och vad mysigt det låter med stugpåsk!

 • Svara
  Helena Enqvist
  24 mars, 2016 at 10:16

  jag kanske inte behöver upprepa Hasses kommentar 😉 Skidor skidor skidor och massor av sill, ägg och solhäng….

  • Svara
   Elna
   24 mars, 2016 at 10:33

   Åh, ni kommer att få en toppenhelg där i stugan!!! 😀

 • Svara
  Cykelkatten
  24 mars, 2016 at 10:27

  Cykla och sola nunan i vårform! ;D

  • Svara
   Elna
   24 mars, 2016 at 10:31

   SOLA! Omg, längt på att vända ansiktet mot solen!!!

 • Svara
  Mattias
  24 mars, 2016 at 10:27

  Umgås med familjen och kanske även komma ut och cykla lite nu 🙂 Glad påsk

  • Svara
   Elna
   24 mars, 2016 at 10:31

   Härligt! Familj ska jag förstås också hänga med, mamma är med på träningslägret och Jimmy hänger hemma i garaget hela helgen 😀

 • Svara
  mattias
  24 mars, 2016 at 11:36

  Äta absurda mängder memma.

  • Svara
   Elna
   24 mars, 2016 at 12:21

   Mumma!

 • Svara
  Anonym
  24 mars, 2016 at 16:20

  Cykla, cykla och cykla:) Börjar med intervaller på teknisk varvbana snart, asfaltdistans imorgon, lördagen vet jag inte men de blir säkert cykel då med! Söndag intervaller o teknisk varvbana igen och börja reka för en egen xco-bana vid klubbstugan! Härligt med ledigt o tid dör träning;)

  • Svara
   Elna
   24 mars, 2016 at 16:33

   Det låter som att det blir en helt outstanding påskhelg!

 • Svara
  Johannes
  24 mars, 2016 at 21:46

  Hänga i Åre och åka utför och längd samt äta en och annan godis. =)

  Glad Påsk!

  • Svara
   Elna
   24 mars, 2016 at 22:44

   Åh, i Åre skulle jag med vilja hänga – där bor min fina vän Jossan och henne saknar jag. Hoppas du får en riktigt härlig skidpåsk!!!

 • Svara
  Elisabet A.
  24 mars, 2016 at 21:55

  pimpla enbärsdricka i mängd och äta sill:)

  • Svara
   Elna
   24 mars, 2016 at 22:44

   Jag tänkte kanske komma förbi och smaka på drickan 😉

 • Svara
  Omberg - Elna Dahlstrand
  28 mars, 2016 at 09:12

  […] Planerna för påskhelgen blev lite ändrade men en kortis till Omberg i Östergötland blev det ialla fall även om det inte blev så mycket IKHP-häng som jag först planerat. Hängde väl med Fia & Sam istället (IKHP-häng det med förstås) och vi fick till ett magiskt pass. Jag kände mig som ett kosläpp på cykel – så himla lycklig över att komma ut på Ombergs episka stigar och köra ihop mig ännu mer med fina nya hojen. […]

Kommentera gärna, då blir jag glad!