Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Bubbel och ett stopp vid Jerusalems kvarn

Jag tror jag bubblar över – jag har så mycket att berätta och jag har samlat bilder på hög. Mest bubblar jag lyckligt över att köra in mig på Scott Spark RC 700 från Sportson i Jönköping. Magi. Awesomeness. Cykellycka. Här är några bilder från ett stopp vid Jerusalems kvarn i Röttle. Samma å som rinner förbi nedanför för oss – men här är det lite mer action på Röttleån, den rytande forsen. Min pappa har förresten lagt om sticketaket på kvarnen, förra gången det begav sig, det är just nylagt igen – jag vågade knappt titta när han klättrade runt högt däruppe.

scott_spark_RC_jerusalems_kvarn-6 scott_spark_RC_jerusalems_kvarn-5 scott_spark_RC_jerusalems_kvarn-4 scott_spark_RC_jerusalems_kvarn-3 scott_spark_RC_jerusalems_kvarn

0

You Might Also Like...

5 kommentarer

 • Svara
  Mattias
  27 mars, 2016 at 22:48

  Fina bilder och snygg hoj! Kommer bli snabb på tävlingarna!

 • Svara
  elisabeth
  27 mars, 2016 at 23:50

  WoW vilken cykel du har, jag gillar också mountainbiking, men med inte den värsta cykel.

  Jag hänger lite här och läser lite mer, hoppas det är ok?

 • Svara
  Rund är också en form!
  28 mars, 2016 at 09:10

  Förstår att du inte vågade titta. Uja, vilket…eh…intressant ställe att lägga om ett tak på… *emoji som håller för ögonen* 😉

  • Svara
   Elna
   28 mars, 2016 at 09:18

   Haha, ja verkligen. Han hade väl något rep om midjan farsgubben, men det vete sjutton om det hade hjälpt. Det var väldigt spännande att hälsa på honom på jobbet då, kul att få gå in i den där gamla kvarnen och kika!

 • Svara
  röttle raster
  27 april, 2017 at 20:06

  […] När jag var bubblig över hur bra min cykel för 2016 års säsong var och fotade lite vid Jerusalems Kvarn. […]

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.