Planerna för påskhelgen blev lite ändrade men en kortis till Omberg i Östergötland blev det ialla fall även om det inte blev så mycket IKHP-häng som jag först planerat. Hängde väl med Fia & Sam istället (IKHP-häng det med förstås) och vi fick till ett magiskt pass. Jag kände mig som ett kosläpp på cykel – så himla lycklig över att komma ut på Ombergs episka stigar och köra ihop mig ännu mer med fina nya hojen.

Jag har inte varit i Norge och hojat men jag tänker att Omberg är som jag tror det är i Norge. En vacker plats med berg och vyer dit massa glada människor åker för att promenera, vandra, springa, grilla, tälta, cykla eller bara ta en fika. Alla är glada och hejar på varandra med stora leenden, utsikten är outstanding och det finns grymmeligrymklättringar och utförslöpor som får både AM-hojare och XC-svetton att bli tokigt stokeade.

cykla_omberg_mars-23 cykla_omberg_mars-22omberg_marsomberg_mars-9 omberg_mars-8 omberg_mars-6 omberg_mars-5 omberg_mars-4 omberg_mars-2

0

1 Comment

  1. Pingback: - Elna Dahlstrand

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.